Afgelopen actie

Oliebollen (en kniepertjes)

In het noorden van Oekraïne, nabij de Poolse grens, ligt het vergeten dorp Oles’k. Het leven daar wordt getekend door schrijnende armoede, verwaarlozing, alcoholverslaving en uitzichtloosheid. Zonder externe hulp zullen de kinderen van Oles’k hetzelfde lot ondergaan als hun voorouders: een leven van armoede en verslaving, zonder perspectief. De huidige oorlog maakt het extra zwaar om te overleven met bijna niets.

Wij proberen een verschil te maken door vanuit onze christelijke achtergrond hulp te bieden aan de allerarmsten. Dit doen we vooral nu, door te laten zien dat ze niet vergeten zijn. Het Multifunctioneel Centrum (MFC) dat we in Oles’k laten bouwen is bijna klaar en wordt al regelmatig gebruikt. Het zal dienen als een plek voor kinderactiviteiten, zoals naschoolse opvang, huiswerkbegeleiding, maaltijdvoorziening en een veilige overnachtingsplek indien nodig. Alles met als doel deze kinderen een hoopvolle toekomst te geven. Ook u kunt (opnieuw) bijdragen door uw oliebollen voor dit jaar bij ons te bestellen!

Doe dit vóór 29 december!

BESTEL DIGITAAL (voorkeur)
Of bestel via de papieren versie: OLES’K OLIEBOLLENFLYER

Bent u op de hoogte van onze nieuwsbrief? Door te klikken op “Ontvang nieuwsbrief” blijft u meerdere malen per jaar geïnformeerd.