Ook in 2024 slaan Assen voor Oekraïne & Believe in Oles’k de handen ineen.

Net zoals in voorgaande jaren willen we ook ditmaal mooie bloemen/planten verkopen. Bedoeld voor hulp in oorlogsgebied. De bloemen zijn er, het bestelformulier ook, nu de klanten nog. Bestelt u mooie bloemen bij ons? Als u dat doet draagt u bij aan de hulp in het oorlogsgebied. Beide organisaties zullen de opbrengst van de actie delen en inzetten voor diverse (nood)hulpacties. U kunt hierbij denken aan het uitdelen van voedsel(pakketten), kleding, dekens en het continueren van lopende projecten.

Bestellen kan door het ingevulde formulier in te leveren aan de IJselstraat 13 in Assen of aan de Dreslanden 45 in Assen. Het ingevulde formulier kunt u ook mailen naar bloemenactie@assenvooroekraine.nl of info@believeinolesk.nl Het is ook mogelijk om via www.assenvooroekraine.nl/bloemen een bestelling te plaatsen. In deze webshop kunt u direct met Ideal betalen. U kunt uw bestelling tot uiterlijk zaterdag 27 april 2024 plaatsen. Op zaterdag 4 mei 2023 kunt u de bestelde bloemen ophalen aan de IJselstraat 13 in Assen. U bent welkom tussen 10.00 & 14.00 uur.
Binnen Assen kunnen we de bloemen ook bij u thuis bezorgen: tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur (bezorgkosten €2,50).

Bij voorbaat hartelijk dank voor je hulp!

Download via deze link het -digitaal invulbaar- bestelformulier. Staat er iets moois bij? Vast wel. U kunt invullen welke en hoeveel bloemen u wilt bestellen.

Bent u op de hoogte van onze nieuwsbrief? Door te klikken op “Ontvang nieuwsbrief” blijft u meerdere malen per jaar geïnformeerd.