Ook dit jaar is de bloemenactie er weer! Assen voor Oekraïne & Believe in Oles’k werken opnieuw samen om onze naasten in Oekraïne te kunnen blijven helpen.

Wat houdt de actie in? Via deze link download u een formulier. Op dit formulier ziet u allerlei bloemen. Staat er iets moois bij? Vast wel. U kunt invullen welke bloemen en hoeveel bloemen u wilt bestellen. Het ingevulde formulier kunt u mailen naar bloemenactie@assenvooroekraine.nl

Het is ook mogelijk om via www.assenvooroekraine.nl/bloemen een bestelling te plaatsen. In deze webwinkel kunt u ook direct met Ideal betalen.

U kunt bestellen tot en met donderdag 30 april!

Op vrijdagavond 8 mei 2020 of zaterdag 9 mei 2020 kunt u de door u bestelde bloemen ophalen aan de IJsselstraat 13 in Assen. U kunt bij het afrekenen aangeven in welk tijdvak u de bloemen zou willen komen halen. In verband met de beperkingen door het coronavirus kan het voorkomen dat we u moeten indelen in een ander tijdvak. De precieze tijd krijgt u van ons door. Meer informatie over de maatregelen die we nemen, zijn te vinden op www.assenvooroekraine.nl/bloemen.

Binnen Assen kunnen we de bloemen op zaterdag 9 mei 2020 ook bij u thuis bezorgen (bezorgkosten €2,50).

Heeft u nog vragen?
Mail dan gerust naar: info@believeinolesk.nl