In Oekraïne is er een oorlog gaande, in Nederland zijn we druk met het bieden van hulp. Maar wat betekent dit voor de bloemenactie? Die gaat door!

Ook in 2022 slaan Assen voor Oekraïne & Believe in Oles’k de handen ineen om deze actie op poten te zetten.

Net zoals voorgaande jaren willen we ook ditmaal mooie bloemen/planten verkopen. De bloemen zijn er, de bestelmogelijkheid ook, nu de klanten nog. Bestelt u mooie bloemen bij ons? Als u dat doet draagt u bij aan de hulp in het oorlogsgebied. Beide organisaties zullen de opbrengst van de actie delen en inzetten bij de hulpacties die nu gaande zijn. U kunt hierbij denken aan het kopen van eten voor de vluchtelingen die vanuit Oost Oekraïne bij onze vrienden in het westen van Oekraïne zijn gestrand.
Daarnaast zullen we onze lopende acties zoveel mogelijk voortzetten.

Download via deze link het -digitaal invulbaar- bestelformulier. Staat er iets moois bij? Vast wel. U kunt invullen welke en hoeveel bloemen u wilt bestellen.

Het ingevulde formulier kunt u mailen naar bloemenactie@assenvooroekraine.nl

Ook via www.assenvooroekraine.nl/bloemen kunt u uw bestelling plaatsen. In deze webwinkel betaald u direct met Ideal.

U kunt uw bloemen bestellen tot en met donderdag 23 april 2022 Op zaterdag 30 april 2022 kunt u de bestelde bloemen ophalen bij “de Ark” aan de J.C. van Markenstraat 25 in Assen.

Binnen Assen kunnen we de bloemen ook bij u thuis bezorgen (bezorgkosten €2,50). Dit doen wij op zaterdag 30 april 2022. U kunt kiezen uit twee bezorgmomenten: ‘s morgens tussen 10.00 en 12.00 uur of ‘s middags tussen 13.00 en 15.00 uur.

Heeft u nog vragen?
Mail dan gerust naar: info@believeinolesk.nl