Kinderkamp Oles’k

De Kofchec-kerk in Novovolynsk, met wie we nauw samenwerken, organiseert een kamp voor de kinderen van hun gemeenschap. In een prachtig gebied op slechts 15 minuten afstand van de stad, van 24 tot 30 juli, wordt er alles aan gedaan om de kinderen een geweldige week te bezorgen. Ze krijgen dagelijks onderwijs over de belangrijkste personages uit de bijbel, met behulp van toneel, theater en muziek. Daarnaast is er natuurlijk veel plezier en ontstaan er vriendschappen.

Nu is het idee ontstaan om van 1 tot 7 augustus hetzelfde kamp te organiseren voor de kinderen van Oles’k. Omdat Believe In Oles’k op dit moment niet in staat is om zelf kinderactiviteiten in het dorp te organiseren, lijkt het ons geweldig om deze kinderen de kans te geven om ook van dit feest te genieten. Wat zou het geweldig zijn om te midden van oorlog en ellende een ander geluid te laten horen. Laten we de kinderen een prachtige tijd bezorgen, vol van Zijn liefde.

Het kamp kost €65,00 per kind voor de hele week. Wilt u ons helpen om deze kinderen een fantastische week te geven? U kunt uw bijdrage overmaken naar stichting Believe in Oles’k op NL18INGB0008 9500 80, onder vermelding van “kinderkamp Oles’k”.

Namens de kinderen: bedankt!

Leave a Reply